donderdag 11 februari 2010

Innocence blijft!!!!!






















Het was even stil op de blog rond Innocence en Zarah.
Dat had een hele goede reden: we zijn naar nederland geweest.
Het was tijd voor Inno om haar chip te krijgen, de eerste vaccinaties en het allerbelangrijkste: de beoordeling van Karla en Bert die nog steeds moesten beslissen of ze Inno wilden houden.
We vertrokken uit PLombières - waar een meter sneeuw probeerde weg te smelten - tegen de middag. Voor het eerst was Inno buiten. Ik heb haar in een dekentje gewikkeld naar de auto gebracht die als gevolg van de vele sneeuw op ongeveer een 100 meter afstand van ons huis stond. Dat was al een heel avontuur voor haar. Ik heb haar aan de sneeuw laten snuffelen, aan struiken en bomen en alles wilde ze ruiken en proeven en was spannend. In de auto zat ze al snel bij René op schoot te slapen. Zo zoet!



De reis liep voorpoedig en om ongeveer half 8 waren we in Dalfsen bij Karla en Bert.
Karla heeft Innocence gelijk eens heel goed bekeken en had het al erg snel gezien. Ze knuffelde nog even met de dikke pup en toen gaf ze haar terug in mijn armen met de historisch mededeling: alsjeblieft, je heb er weer een kind bij!
Volgens Karla is het een prachtige pup, die uit zal groeien tot een mooie stevige teef, goed gebouwd en alles zoals het moet. Op een klein puntje na: de tekening van haar koppie. Die is erg ongebruikelijk. Ik vind het schattig, maar dat zegt natuurlijk niks.
Wij hebben vroeger Frida ook uitgekozen en die had een aftekening, die was nog veel gekker! Een zwarte bles in de witte. En ook op alle plekken op haar lijf waar wit kan zitten een overdadige hoeveelheid er van, ook in de nek en op haar koppie. Het was volgens ons een schoonheid met een hoog vertederings-gehalte. (zie foto)


Innocence en Zarah zijn een paar daagjes bij Karla en Bert geweest terwijl ik met Sofie wat familie bezocht heb en René gewoon aan het werk was bij Grasduinen. Inno heeft lekker in een ren gezeten met twee pups van een week ouder en eindelijk op die manier ervaren wat het is om broertjes of zusjes te hebben. Dat ging fantastisch. Ze lag er gelijk al tegenaan te slapen en heeft heerlijk met ze gespeeld. Ook heeft ze fijn tussen vele volwassen berners in gelopen en heeft veel vriendelijkheid, maar ook een enkele afstraffing ervaren. Prima allemaal voor haar socialisatie.



Gisteravond laat zijn we weer thuis gekomen, na een enerverende tocht door heftige sneeuwval in NL en het eerste stuk van België. Thuis was Inno door het dolle. Aan een stuk door spelen en ravotten. Ze rende van de ene kant van het huis naar de andere. Deels achter Zarah aan, deels gewoon omdat het zo leuk was om dat te doen.
Het wordt echt een boef en een ondeugd. Snel beginnen met wat basis begrippen bij te brengen. Het wordt de hoogste tijd dat ze snapt wat 'nee' betekent.




Het is duidelijk. Ons gezin is nu aangevuld met een dametje die veel aandacht zal vragen. Gelukkig slaapt ze ook lekker veel en vind ze het prima om alleen in haar kamertje te moeten blijven. Da's wel een groot verschil als je een pup meekrijgt die nog bij moeder en broers en zussen geleefd heeft tot aan dat moment. Heeft duidelijk zo zijn voordelen zo'n enigst kindje....

3 opmerkingen:

  1. Hoi Ellis, René en drie lieve dames!

    Wat een goed nieuws dat jullie besloten hebben om Inno te houden!! We dachten het stiekemn al!!! Gelukkig komen wij nu snel naar jullie toe en kunnen we ook even met de DRIE dames knuffelen!
    En wat een geweldige foto's weer!

    Tot snel!
    Liefs Irma, Alexandra, Kiko en Bucks

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat heerlijk dat ze bij jullie mag blijven.
    Ik vind haar tekening prachtig, ik hou wel van afwijkende aftekeningen.
    Heel veel geluk met draakje Inno.

    Kea en de draken Fraya en Aislinn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Ellis,

    Gefeliciteerd met het definitieve nieuws dat Inno bij jullie mag blijven. Jullie hebben zo ontzettend goed voor haar gezorgd dat ik het ook eigenlijk een goede zaak vind dat Inno in Frankrijk blijft! Samen met moeders en tante!!!
    Heel veel geluk met elkaar...en succes met de opvoeding van dit kleine draakje....maar wat een snoepie...smelt.
    Misschien mogen wij Inno ook een keer ontmoeten...als het beter gaat met Naatje...
    Liefs van ons allemaal!!!!

    BeantwoordenVerwijderen