donderdag 3 juni 2010

Foto's!





Hoogste tijd om weer eens wat fotootjes van onze grote pup te tonen.
Innocence is al een echte dame, een puberdame. Als onze gasten arriveren en voor het eerst de honden zien, vragen ze steeds vaker "welke van de drie is nu de pup?" Zo groot is ze al naast de twee volwassen dames, Zarah en Sofie.
Haar vachtje is nog steeds donzig, maar er komt steeds meer donker volwassen haar doorheen. Ze is wel heel erg bruin, met een grote erg licht bruine plek op haar rug (zie foto).


Op de plaats waar de lange donsharen op haar oortjes overgaan op de korte zachte haren aan de punt van de oren, is ze erg kaal! Of ze nu een parasietje heeft op haar oor die dat veroorzaakt? Maar mijn ervaring is dat dan juist de randen van het oor kaal worden... Als het te erg wordt gaan we de vriendelijke dierenarts maar weer even opzoeken.



De ongewone tekening op Inno's kopje maakt haar erg speciaal en vertederend. Iedereen smelt nog voor haar lieve toet. Ze is ook gezellig en vriendelijk naar alle mensen toe. Ze blijft ook nog steeds een heel vrolijke hond. Een van de gasten vertelde me ook het zo'n leuk gezicht te vinden dat er bij ons in de tuin altijd zo'n vrolijk kwispelend staartje overal bovenuit steekt. Altijd blij onze Ien! En ze heeft ook zo'n mooie lange staart!





Inno begint ook steeds meer op Zarah te lijken. De witte kant van haar gezichtje heeft dezelfde lijn als Zarah. Maar ook de oogopslag, het temperament en de aanhankelijkheid zijn hetzelfde. Ze zijn dan ook nog steeds dol op elkaar!

1 opmerking:

  1. Wat leuk om die foto's te zien!! En inderdaad ze lijkt echt op haar mama! Wat wordt ze groot zeg, en wat is ze mooi. Net als de twee andere dames!!

    Liefs van Irma, Alexandra, Kiko en Bucks

    BeantwoordenVerwijderen