zondag 8 augustus 2010

Knuffelen en aandacht







De zomer is bij ons de tijd van de visites uit holland. Familie en vrienden zijn toch in Frankrijk op vakantie en maken dan een omritje om even langs te komen. Soms blijven ze dan maar een paar uurtjes, maar er zijn er natuurlijk ook die lekker wat langer komen genieten van het mooie Plombières en de prachtige omgeving.
En Inno, Zarah en Sofie varen daar wel bij! Kadootjes worden meegenomen en ze krijgen een hoop aandacht.
Vooral Innocence wordt vol enthousiasme begroet en geknuffeld. Dat is nu de nieuwe pup: ohhhh, wat is ze lief en wat is ze al groot! Wat een schatje en wat heeft ze nog een zacht vachtje!
Na een korte periode waarin mensen moeten wennen dat het toch nog steeds een drukke pup is en anders met knuffelen dan de twee oudere dames, wordt het al snel een innig samenzijn. Inno is nu eenmaal een charmeur en iedereen wordt vroeger of later gek op haar. En zij is sowieso gek op iedereen!
Dus veel knuffels, aandacht en andere verwennerijen. Voor alledrie de dames.



Zo'n zomer wil elke hond wel!
Maar je wordt er wel moe van...

1 opmerking:

  1. Lieve Ellis, als ik zo deze fotoos weer zie, dan houd ik t niet droog hoor! wat missen we jullie. Heb je trouwes AL MIJN MAILS nog gehad????whahahahah, je zal t wel druk hebben, met die kleine grote Inno! Doe je ze dikke kussen? xxxxCiel

    BeantwoordenVerwijderen