donderdag 23 december 2010

Sneeuw!



De eerste stapjes die onze Inno buiten deed was in hoge sneeuw. Ik heb altijd gezegd erg benieuwd te zijn hoe ze zou reageren op de eerste sneeuw deze winter. Nou het was een feestje.
Inno is er dol op! Ze voelt zich thuis in de sneeuw, het is vertrouwd en ze vindt het heerlijk om erin te hollen, snuiven, van te eten en in te rollebollen. Nu is dit gedrag natuurlijk niks nieuws voor een echte berner, maar toch zie ik verschillen met de andere dames. Zo gaat Inno ook steevast in de sneeuw liggen als ze kan kiezen tussen een sneeuwloos plekje en een hoopje sneeuw.
Als het even kan zoekt ze het ook op om in te plassen of poepen. En als het bijna verdwenen is en we maken een wandeling waarbij we aan de koude kant van de berg nog plakken sneeuw tegenkomen, holt ze er naar toe gaat erin staan en zucht alsof ze wil zeggen: gelukkig er is toch nog een beetje.
Onze Ien blijft speciaal!







Natuurlijk blijft er altijd een hoop te schrijven over dit lieve, malle bernermeisje, maar ik heb besloten bij haar eerste verjaardag een punt te zetten achter deze blog.
De belevenissen daarna komen samen met de belevenissen van de twee andere bernerdames Zarah en Sofie en mijn beschouwingen van de dagelijkse dingetjes in en om La Petite Frida te staan in de La Petite Frida blog.
Dit was daarom de één na laatste aflevering van deze blog. De 28ste december 2010 is ze jarig: Innocence één jaar op deze wereld.
Wat gaat het snel zo'n jaar!

1 opmerking:

  1. Lieve Ellis, lees hier net dat Inno e 28e jarig is, das wel toevallig want laat onze Rasta dan ook jarig zijn! Dus mocht ik het vergeten alvast hartelijk gefeliciteerd met haar eerste verjaardag en tot over een paar weken, krijgt zze wel een massage kado...

    dikke knuffels, Ciel

    BeantwoordenVerwijderen