zondag 27 juni 2010

Bruine beer



Onze Innocence is toch wel een heel bijzonder Bernertje!
Inno weet nog steeds niet of ze nu een bruine of een zwarte Berner wil worden. Dan zeg ik tegen haar dat er geen bruine Berners bestaan en dan doet ze net of ze gek is....
Kijk zelf maar, zo bruin als ze is:



En ze denkt nog steeds tot het formaatje schoothond te behoren en klimt als het effe kan op mijn schoot, of op ieder anders schoot, want eenkennig is ze niet bepaald.
En daar zit je dan met zo'n enorme friemel op je schoot. Wel schattig en lekker zacht, maar ook zwaar en met scherpe nageltjes.
Het maakt wel leuke plaatjes:


Het is nu lekker warm buiten, rond de 30 graden. Niks voor Berners met hun dikke vachtje.
Innocence is heel verstandig wat dat betreft. Ze zoekt lekkere schaduwrijke plekjes op onder stuiken, tuinstoelen of onze schommelbank, of gaat lekker binnen liggen in ons koele huis. Wat ze nu met deze hitte het leukste vindt om te doen is lekker door ons kleine waterstroompje te rennen, wat uit de bron komt en over een stuk van bijna 10 meter naar het laagste punt stroomt. Ze krijgt er net natte pootjes in, zo ondiep is het, maar door het rennen wordt haar buikje ook lekker kleddernat. Slim hoor als het zo warm is.


Morgen wordt Ientje een half jaar oud! Een half jaar lang genieten we al van haar vrolijke, blije karakter, haar genegenheid en haar malle streken. Dat ze nog maar heel lang zo mag blijven. Gezond, vrolijk en vriendelijk naar alle mensen en dieren.
Op naar de eerste dag van de rest van haar leven en eens kijken welke avonturen we dan weer gaan beleven....

1 opmerking: