maandag 1 maart 2010

Nog meer avonturen!



Onze Innocence zit middenin haar socialisatieleeftijd (van 8 tot ongeveer 12 weken), dus zijn we verplicht allerlei spannende dingen met haar te doen.
Afgelopen vrijdag hebben we met haar voor het eerst een wandeling in ons bos gemaakt. Dat is een rondje van 15 à 20 minuten met de twee volwassen dames. Maar voor Inno was het een mega-lange wandeling. Wat een pret had die kleine. Ze heeft haar korte pootjes onder haar lijfje vandaan gerend om Zarah en Sofie bij te houden. Alles was leuk, het dorre bladerdek wat overal ligt, takjes, dennenappels, heuveltjes enz enz. Het is een echte klimmer, want ze doet niets liever dan ergens bovenop klimmen.
Natuurlijk hebben we de kleine pup ook grote stukken moeten dragen, want anders zou ze ter plekke neerstorten van vermoeidheid. En da's voor ons ook niet niks, want madammeke gaat toch al aardig richting de 10 kilo.


Zaterdagochtend was er weer een groot avontuur. Ze ging mee met de auto naar de markt van Luxeuil. We hebben op een terras gezeten, over de markt geslenterd, minstens 100 mensen hebben haar geaaid of geknuffeld en we hebben ook nog in een druk café met haar gezeten (zie foto van mij met Inno, daar zitten we in dat café), waar ze -lekker moe geworden- in alle drukte gewoon bij mijn voeten op de grond heeft liggen slapen.
Ze was weer heel dapper, lief en zo zoet! Auto's ziet ze al niet meer, mensen zijn allemaal leuk, welke grote, sexe of soort ook, alleen hondjes van andere rassen zijn vaak nog gek. Nu hadden we ook wel pech daarmee: zo was er een oud hondje, die haar niet zag staan; eentje die bang was voor andere hondjes; een arm beestje dat werd meegetrokken door het baasje en tot slot nog een naar hondje dat tegen haar ging blaffen (kan hij wel, wacht maar tot ze groot is!). Alleen in het café op mijn arm gezeten heeft ze even heel lief neusje-neusje met een klein hondje gedaan. Ach, haar intentie is ok, dus dat komt best goed!

Na een flinke storm met windstoten van 120 km p.u. zondagochtend, werd het best lekker weer. Dus hebben we veel buiten gezeten en gedaan. De hele roedel laat ik dan lekker buiten. Inno gaat dan ook erg lekker: buiten is een grote speelplaats voor haar. Overal ligt staat of hangt wel wat waar mee gespeelt kan worden: struiken, takjes, mos op een steen, ouwe bloempotjes en ook gewone honden-speeltjes.
Het is een heerlijk gezicht zo het hele gezinnetje bij elkaar in het zonnetje. En dan is dit nog maar het prille begin van al die heerlijke voorjaars-buiten-dagen!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Ientje,

    Wat een avontuur heb je weer beleefd!!!! Leuk om te lezen dat het allemaal goed gaat met jou en de andere dames. Fijn toch al die aandacht van al die mensen en andere rare 4voeters ;)
    Als jij een beetje de genen draagt die Maxxie ook bij zich heeft, dan wordt jij een allemans vriendinnetje.... Max vind ook iedereen en alles geweldig... wij krijgen vaak complimenten dat zo'n flinke reu nooit problemen maakt... en dan zeggen wij: ons niet complimenteren maar deze grote doerak !!!!
    Tot een volgend blogje!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. coucou très très belles photos gros bisous

    BeantwoordenVerwijderen