woensdag 13 januari 2010

Lief




Zarah en Innocence gaan steeds inniger met elkaar om. Nu Inno de wereld meer aan het ondekken is, is ze zich ook zeker meer bewust van haar moedertje. Ze wil best die neus die haar altijd likt eens van dichterbij bekijken en besnuffelen. Ook Zaar heeft wel wat meer geduld met haar pup en is soms ook wel nieuwsgierig naar dat wezentje wat altijd uit haar tepels drinkt. Alsof ze een beetje in de gaten krijgt dat het beestje eigenlijk gewoon een hond is, een berner sennen net als zijzelf.
Dit wederzijds gedrag levert erg vertederende taferelen op. Gelukkig heb ik er een aantal kunnen vastleggen. Ze kunnen zo lief doen met elkaar.

Wie ook weer erg lief doen met elkaar zijn Zarah en Sofie. Lekker als vanouds ligt Zaar op Soof haar kontje te slapen. 's Ochtends gaat Zarah ook met me mee om Sofie te halen van boven, waar ze in de huiskamer haar slaapplaats heeft. Helemaal blij zijn ze dan als ze elkaar weer zien. En ik ben dan ook blij, want onderlinge spanningen daar ben ik geen fan van...

1 opmerking:

  1. Geweldig dat de vriendinnen elkaar weer hebben gevonden... niets is zo mooi als 2 berners zo lekker bij elkaar liggen...soms liggen ze zo in elkaar gekropen dat het lijkt of er 1 hele grote berner ligt..hihihi.
    En wat een dotje is Inno... het hamstergehalte gaat er nu af. Wordt een echt hondje...heerrrlijkkkkkkkkkk

    BeantwoordenVerwijderen